Af de mange tusinde boliger, der er til salg på det danske boligmarked lige nu, er der dem, som er lidt lækrere end gennemsnittet.

Det hjælper selvfølgelig, hvis det er sælgerens job at indrette og skabe stil, som det netop er tilfældet for disse boliger, som Boliga.dk har samlet, og som altså er så heldige at være udstyret med beboere inden for den danske arkitektur- og designverden.

På Pilevænget i O. Hornbæk får du “den gode smag” med i dit huskøb

Ejeren af ejendommen er endnu en indretningsarkitekt, der er har indrettet og opført Pilevænget i O. Hornbæk. Huset er på 156 kvadratmeter og i 2004 vandt ejendommen arkitekturprisen. Det er opført i nynordisk stil og detaljerne for hele ejendommen er gennemtænkte.

Du kan se ejendommen her og den er en af flere arkitekttegnede ejendomme som er til salg netop nu.

Foto: Lilienhoff

Se flere arkitekttegnede ejendomme som er til salg netop nu:

Almevej, Hellerup

Vedbæk Strandvej, Vedbæk

Kronprinsensvej, Frederiksberg

Gyvelvej, Hornbæk