En kvinde ringede onsdag kl. 14.00 og fortalte, at tre drenge på 13-15 år havde kontaktet hende på en legeplads ved Gethersvej i Randers. De tre drenge havde leget på legepladsen, da en mand kom gående ind på området fra indkørslen ved Nyvangsvej. Manden gik ind på legepladsen langs nogle buske og stoppede ca. 10 meter fra drengene, hvor han trak bukserne ned og onanerede i retning mod dem. Drengene kontaktede to kvinder, der legede på legepladsen med deres børn, og den ene ringede derefter 112.

Østjyllands Politi sendte en patrulje til stedet, der afsøgte området for spor.

Manden beskrives som:
• Dansk af udseende
• Ca. 35-45 år
• Ca. 175-180 cm høj
• Kort leverpostejsfarvet hår med en bar plet på toppen
• Iført grøn/grålig cowboyjakke og lyse cowboybukser

Den 19/3 blev en 11-årig pige og hendes veninde udsat for noget lignende på et grønt område ved Vester Altanvej i Randers. Østjyllands Politi efterforsker begge sager og formoder, at der kan være tale om den samme mand.

Østjyllands Politi hører gerne fra alle, der kan have set manden eller som har en formodning om, hvem han kan være på tlf 114.