Alle genbrugspladser i Randers Kommune åbner igen i morgen.

Åbningstiden på Randers genbrugsplads udvides samtidig fra kl. 07-18 mod normalt kl. 10-18. Den udvidede åbningstid gælder i første omgang til og med søndag 5. april.

Der vil være plads til 20 biler på pladsen samtidig, og der skal være så få personer i hver bil som muligt.

– Vi er klar over, at der er et stort behov for at komme af med affald, og derfor henstiller vi også til, at man sorterer sit affald hjemmefra, og udsætter sit besøg et par dage, så alle ikke stimler sammen tirsdag formiddag,” siger borgmester Torben Hansen.

– Det er en usædvanlig situation. Lad for eksempel være med at tage børnene, familien eller venner med i bilen. Man skal også selv medbringe redskaber, fordi pladsernes redskaber er fjernet for at mindske smitterisiko. Hvis vi alle arbejder sammen og viser hensyn, kan genbrugspladserne håndtere situationen,” siger Torben Hansen.

På genbrugspladserne i Øster Tørslev, Asferg og Langå vil åbningstiden være fra kl. 10-18. Her vil der være plads til 10 besøgende af gangen.