Der er gang i planlægningen i Børn- og Skoleforvaltningen i Randers Kommune efter statsminister Mette Frederiksen mandag aften meldte ud, at alle dagtilbud kan åbne igen fra 15. april og at skoler og SFO åbner for 0.-5. klasse.

Det skriver Randers Kommune i en pressemeddelelse.

“Vi har fuldt fokus på, at vi så hurtigt som muligt kan melde ud til forældre, hvordan vi håndterer situationen, hvordan vi tager højde for den rette hygiejne og omgangsform og samtidig giver børnene en god dag i dagtilbud og i skolen,” siger Børn og Skole-direktør Michael Maaløe.

Randers Kommune ved ikke hvornår de endelige planer foreligger.

“Jeg ved det er svært at vente på information. Det er helt forståeligt. Men lige nu skal vi have de nationale retningslinjer, og så vil vi i løbet af påskedagene arbejde videre med retningslinjerne. Der kommer besked til forældre senest den 14. april og vi arbejder ihærdigt på, at det bliver før,” siger Michael Maaløe.

Ifølge Børn og Skole-direktøren skulle der komme retningslinjer fra regeringen i løbet af onsdag.