Svane Køkkenet i Randers har fået ny ejerkreds som består af stærke køkkenfolk fra kæden – forretningen drives videre som hidtil med både ny salgs- og butikschef, som også har købt sig ind

 

Svane Køkkenet i Randers melder sig helt klar til at udfordre markedet i fremtiden, nu med ny ejerkreds. Den tidligere indehaver Brett Hartvig Vad Jensen har solgt butikken til de nye indehavere Thomas Kargaard som franchisetager og salgschef for butikken, samt butikschef Jesper Nordlyng.
Per Ole Kobberø, som har Svane Køkkenet i Aarhus, er også en del af ejerkredsen. Han ser her store fordele i de synergier, der kan skabes mellem de to butiksenheder.

Til ejerskiftet siger den tidligere indehaver Brett Hartvig Vad Jensen:

”Jeg stopper her pr. 1. april, men min hustru Karin fortsætter i butikken. Jeg synes, det var et godt tidspunkt for nye at komme til, og da Per Ole Kobberø fra Svane Aarhus sammen med Thomas Kargaard og Jesper Nordlyng viste interesse for Svane Randers, var jeg ikke tvivl om at generationsskiftet skulle ske nu”, fortæller han.

Han mener tiden lige nu er gunstig for en omlægning af virksomheden, og trækker sig roligt tilbage.

Ny franchisetager er altså Thomas Kargaard, der kommer med 21 års brancheerfaring og senest fra en stilling som erhvervschef for Svane kæden og fabrikken i Holstebro.

Før dette, har han i en længere årrække arbejdet med erhvervssalg i en anden køkkenkæde. Han har en baggrund som tømrer og har selv her monteret køkkener inden han tog vejen videre i branchen.

”I min tid som erhvervschef for kæden, har jeg sparret en del med Svane butikkerne over hele landet – der er 28 i Danmark og så har vi ni i Norge. Det sammen med min salgskarriere har klædt mig rigtig godt på til at stå i spidsen for en Svane butik som den her i Randers”, siger han.

Tanken om selv at blive franchisetager i Svanekæden har ikke været langt væk, og da muligheden for at købe sig ind i Svane butikken i Randers sammen med to, for ham, gode kollegaer, slog han til.

”Nu har jeg det overordnede ansvar for butikken, og i et tæt samarbejde med Per Ole Kobberø fra Svane Aarhus, tror jeg på, vi kan drage store fordele af dette samarbejde”, siger han.

Svane Køkkenet er den andenstørste køkkenvirksomhed på markedet i Danmark. De står for mange nye køkkener i nybyggeri og især køkkener til typehusfirmaerne har Svane Køkkenet fået fat i.

”Svane Køkkenet har køkkener i alle prisklasser og har et stort sortiment. Vi kan derfor ramme bredt og har køkkener til alle. Vi kan hjælpe med nyt køkken til parcelhuset på villavejen og køkkener til boligselskaberne. Alt dette kan vi vise vores kunder i vores flotte Svane butik i Randers”, fortsætter han.

Jesper Nordlyng, der har 14 års erfaring fra køkkenbranchen, er glad for at være med i ejerkredsen og være med til at bringe Svane Randers videre på vækstrejsen.

”Det er en spændende branche, vi er i, og vi står stærkt i Randers med et rigtig godt netværk. Og så er det jo på baggrund af et godt fundament og den succes som Brett og Karin har bygget op. Det ville jeg gerne være en del af”, siger Jesper Nordlyng.

”Der er potentiale til meget mere for Svane køkkenet i Randers. Vi står stærkt med et bredt og moderne sortiment til boligen. Køkkenbranchen er spændende, og der er ikke to dage, der er ens for os. Hos Svane Randers gør vi en forskel for kunderne og indfrier deres drømme og ønsker”, fortæller han.