Siden Randers FC blev stiftet har Sparekassen Kronjylland været trofast sponsor i klubben.

Og det gode samarbejde fortsætter.

Danmarks største sparekasse har lavet en flerårig forlængelse af hovedsponsoratet, der sikrer Randers FC en øjeblikkelig likviditetsindsprøjtning under corona-krisen.

Selvom den nye aftale først træder i kraft til sommer, har Sparekassen Kronjylland nemlig valgt at fremrykke dele af betalingen som en økonomisk håndsrækning til Randers FC.

Klubben er naturligvis glad for den massive støtte, som Sparekassen Kronjylland fortsat viser klubben.

– Det har kæmpestor betydning, at Sparekassen Kronjylland forlænger hovedsponsoratet. De har været med siden begyndelsen og har været hovedsponsorer i klubben siden 2006, så det betyder alverden, at en af vores største og mest loyale sponsorer forlænger vores gode samarbejde. En by som Randers har brug for et Superligahold, og det er Sparekassen Kronjylland i høj grad med til at realisere med den fantastiske opbakning, som vi mærker fra en af byens største virksomheder. Og med tanke på den svære situation som vi i øjeblikket befinder os i pga. coronavirussen, føles det ekstra godt at mærke den kolossale støtte, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.