Fredag den 1/5 kunne der bydes velkommen til en ny ejendomsmægler hos ejendomsmæglerfirmaet Nybolig Bjørn & Ankersen i Randers.

Camilla Hellstern har arbejdet som ejendomsmægler hos en konkurrerende ejendomsmægler i Randers og har  gjort det rigtig godt. Faktisk så godt, at hun blev deres mest sælgende ejendomsmægler i Østjylland i 2019. Camilla skal arbejde med vurdering og salg af alle salgs boliger og skal være med til at udbygge og fastholde vores høje kundetilfredshed samt vores position som den ejendomsmæglervirksomhed der laver flest handler i  Randers kommune, hvilket vi foreløbig har gjort de seneste 8 år og forsat arbejder vi på at fastholde – siger Christian Bjørn – Nybolig Bjørn & Ankersen.

Camilla Hellstern har altid arbejdet med salg og har inden hun endte på hendes rette hylde i ejendomsmæglerbranchen været mange år i bl.a. møbelbranchen hvor hun de seneste år har haft salgsansvar for møbelsalg i hele norden.

Camilla glæder sig til sine nye udfordringer og kunne allerede på dag 3 efter opstart slutte dagen af med en underskrevet købsaftale.

Så skal du købe eller sælge er Camilla klar til at hjælpe dig.