Plastemballage-producenten Toppac har netop afsluttet købet af en 40.000 m2 stor grund på Metervej i Sdr Borup. Grunden skal danne ramme om virksomhedens nye domicil og produktion fra 2022 – og sikre fundamentet for virksomhedens udvikling

 

Byggeriet påbegyndes i sensommeren 2020 og forventes afsluttet ultimo 2022. Udviklingen er resultatet af en generel ekspansion af virksomheden efter Færch & Co. købte 80 procent af Toppac i december 2017.

”Vi ser meget frem til at flytte ind i vores nye fabrik. Det er mere end bare en ny adresse. Det er et vigtigt led i den fortsatte udvikling af Toppac som en moderne produktionsvirksomhed, en stærk partner for vores kunder og en attraktiv arbejdsplads. I fremtiden vil vi kunne tilbyde vores kunder endnu flere muligheder, og vi vil styrke vores store fokus på fødevarehygiejne,” siger Lars Søberg, administrerende direktør i Toppac, inden han fortæller, at erhvervelsen af den nye grund har været positiv fra start:

”Købet af grunden har været en kort og smidig proces takket være godt arbejde fra Randers Kommune og Brian Andersen fra Randers Arkitekten. Randers Arkitekten er valgt som totalrådgiver og der udbydes i hovedentreprise.”

 

Et fremtidssikret set-up

Det nye domicil vil både huse Toppacs administration, produktion og lager. Særligt produktionen har været i fokus i beslutningen om at flytte til nye lokaler. Ifølge Bjarke Færch, bestyrelsesformand i Toppac, er det kommende domicil startskuddet på en optimering og fremtidssikring af virksomheden.

”Som produktionsvirksomhed er det essentielt, at vi udnytter de teknologiske muligheder, vi har til rådighed, så vi kan tilbyde det bedst mulige produkt og samtidig optimere vores drift generelt. I den nye fabrik vil vi opnå et optimeret flow i produktionen, og vi vil desuden reducere vores miljømæssige fodaftryk, så vores produktion både bliver grønnere og mere effektiv,” afslutter Bjarke Færch.

 

Om Toppac A/S

Toppac producerer sprøjtestøbt emballage til fødevareindustrien med speciale i ’in mould labeling’ – etikker direkte i emballagen. Virksomheden blev etableret i 2002 og har i dag hovedkontor i Randers, salgskontorer i England og Benelux samt 18 distributører fordelt i Europa. Toppac er tidligere kåret som Gazelle-virksomhed tre gange og er kåret som Årets Virksomhed i Randers Kommune.