Covid19 kan ikke stoppe Søren

 

Corona-pandemien kan ikke stoppe en flok cykelgale danskere.

Således afvikles den barske tur – trods Covid19 i år for fjerde gang.

Løbet er atter planlagt, så det er en udfordring for enhver og det randrusianske Team SkyDog med Søren Rosenkilde i sadlen melder klar til løbet, der starter onsdag 20. maj.

Ruten løber gennem noget af det smukkeste og mest varierede og udfordrende terræn, Danmark kan byde på. Det stiller krav om en stærk fysik, en vilje af stål og godt teamsamarbejde.

Undervejs vil der være gode muligheder for familie, venner, kolleger og andre til at følge rytterne på dette cykeleventyr. Bl.a. vil alle ryttere medbringe en GPS-tracker, så rytterne kan følges online.

Med nyt startsted på – Horsens City Camping – starter Søren SkyDog Rosenkilde onsdag 20. maj ud på de 1.600 km kl. 09.30 og kan følges via livetracker (se på racearounddenmark.org)

Team SkyDog har igennem de sidste mange år oplevet en fantastisk opbakning fra private og det kronjyske erhvervsliv, når der køres Race Around Denmark, og teamet håber den fortsætter.

”Så vi med støtte kan nå vort mål om deltagelse i verdens hårdeste cykelløb RAAM i 2021,” siger Søren og trækker situationen skarpt op.

”Uden sponsorer er der ingen Team SkyDog…”.

Covid19 situationen har berørt alle i verden – og spørgsmålet er vel, om man så kan tillade sig at fortsætte med at prioritere sin ultracycling?

”Vi har valgt at se optimistisk på fremtiden, og forberedelserne på deltagelsen i RAAM 2021 fortsætter med Race Around Denmark samt en virtuel udgave af Race Across West kaldet VRAW, som løber fra 16. juni og fire dage frem,” siger Søren om udsigten til næsten 1.500 kilomester med start ved stranden i Californien afsluttet i hjertet af Rocky Mountains med mål i Durango i Colorado.

Teamet vil live-streame hele ”løbet” via Twich app’en og linke det til teamets Facebook side, Instagram og web site www.teamskydog.com..