En 26-årig mand fra Randers er idømt halvandet års fængsel – heraf fire måneder ubetinget.

Over 600 gange begik han grov dokumentfalsk og databedrageri ved at have snydt over 20 kvinder kvinder, han mødte på datingappen Tinder, skriver Østjyllands Politi på Facebook.

Manden charmerede sig ind på kvinderne og bildte dem ind, at han havde boet i udlandet i længere tid og lige var kommet til Danmark. Han spurgte derfor kvinderne, om han kunne få lov til i deres navn at oprette en konto, som han kunne bruge, indtil han fik sin egen.

De skulle ikke give ham penge, men han skulle bruge deres NemID og kontonummer for at få adgang til kontoen.

I virkeligheden brugte han kvindernes oplysninger til at oprette lån og spillekonti, så han kunne bruge diverse bettingtjenester på nettet. Inden han blev standset, nåede han at oprette lån for mange tusinde kroner, som kvinderne uforvarende kom til at hæfte for.

I retten erkendte den 26-årige det hele, og han blev ud over fængselsstraffen dømt til at gå i behandling for ludomani.