Kristrup-formand optimistisk med hensyn til drømmeprojektet

 

Aktivitetscenter Tirsdalen, der er en forening under Kristrup Boldklub, har som formål at etablere og drive et aktivitetscenter med tilhørende kunstgræsbane på banerne ved Tirsdalens Skole. Tanken med området er, at det skal kunne aktivere mennesker i alle aldre på en sund måde med masser af bevægelse og aktiviteter.

På den måde håber Kristrup Boldklub at kunne tiltrække mennesker fra lokalområdets børnehaver, skoler, plejehjem og de øvrige omkringliggende uddannelsesinstitutioner.

En væsentlig del af aktivitetscenteret er kunstgræsbanen. Den skulle gerne medføre, at der kan spilles udendørs fodbold på området hele året rundt.

Arbejdsgruppen bag aktivitetscenteret har arbejdet med projektet i mere end et år. Finansieringen af fire mio. kroner-projektet startede med et tilskud fra Randers Kommune på 1,25 mio. kr. Siden har private beboere i Kristrup, virksomheder, klubbens medlemmer og ikke mindst fonde skubbet projektet i den rigtige retning.

 

Den seneste fondsdonation kommer fra Nordea Fonden, der bidrager med et flot beløb på hele 30.000,- kr.

Bl.a. dette beløb betyder, at Kristrup Boldklub nu nærmer sig starten på drømmeprojektet. Der mangler fortsat i omegnen af 200.000 kr. inden finansieringen er helt på plads, men dem er formand for Aktivitetscenter Tirsdalen Hans Mogensen meget sikker på, at det nok skal lykkes at finde.

Han forventer derfor, at første spadestik kan tages i meget nær fremtid.