Hvad kunne være skønnere, end at spadsere en tur i den lyse sommeraften og nyde fuglesangen? Det skulle da lige være at afslutte sin vandring med en lille halv times koncert i Sct. Clemens Kirke

 

Og det endda med musik for orgel, sang eller klaver, fortæller kirken, der nu er i gang igen.

Kirkens to organister Mads Wadmann og Lisbeth Eilrich Iversen vil sammen med indbudte solister på skift spille tre “sommernatskoncerter” i juni måned – allesammen torsdag aftener kl. 21.30 og med fri entré.

Den første sommernatskoncert finder sted torsdag 11. juni. To organister mødes for at lege med den danske sangskat. Lisbeth Eilrich Iversen, organist i Sct. Clemens kirke, på flygel og Niels Ole Sørensen på orgel – men vel at mærke ikke kirkeorgel men ”Good old Hamons b3”!

Torsdagen efter 18. juni står den på sange af W. A. Mozart. Sangerinde Mette Korsgaard Djernes bliver akkompagneret af organist Mads Wadmann.

Den sidste sommernatskoncert, torsdag 25. juni vil kirkerummet blive fyldt af lyden af rene pigestemmer. L.O.C.A.S, også kendt som “Pigerne fra Hadsund”, synger iørefaldende sommermusik akkompagneret af Barkmann/Iversen duoen på saxofon og flygel.