Politiet opsøgte i aftes en beboer i en opgang i Randers C, hvor politiet havde fået et tip om, at der lugtede af hash.

Lejlighedens 26-årige beboer åbnede døren og forklarede, at han lige var i gang med en joint, hvilket nok var årsagen til, at der lugtede af hash i opgangen, skiver politiet i døgnrapporten.

Den 26-årige mand blev sigtet for narkosalg, da betjentene i forbindelse med ransagning af lejligheden fandt flere salgsklare klumper hash og skunk, et regnskab og andre tegn på, at den 26-årige solgte hash.

Mens betjentene var i færd med at ransage lejligheden ankom en 18-årig mand til stedet, og da politiet nu havde en stærk formodning om, at der blev solgt hash fra lejligheden, blev den 18-årige også visiteret. Han blev fundet i besiddelse af nogle kontanter og tre klumper hash, der var gemt i en frysepose i hans underbukser. Da betjentene havde en formodning om, at pengene stammede fra salg af hash, blev den 18-årige også sigtet for narkosalg. Begge mænd blev anholdt og brag til politigården i Randers.