Kristrup har ingen problemer med at samle hold til Brejnholt Cup

 

I fjor svigtede Randers-klubberne Kristrup Boldklubs træningsturnering Brenjnholt Cup, der i 2019 afvikledes for 22. gang som optakt til efterårssæsonen.

Da var turneringen lukningstruet. Nu ligner det en sikker succes,

KB’erne frygtede, at det var slut med træningsturneringen, men lutter positive tilbagemeldinger fra deltagerne i fjor og efterfulgt af en corona-krise, der har holdt alle breddefodboldspillere fra at komme i kamp i år har gjort, at KB ikke får problemer med at samle holds til cup’en 2020, for alle er sultne efter at komme i kamp. Og er klar.

Hvis ellers restriktionerne grundet corona-krisen tillader, at man kan afvikle træningsturneringen.

 

I fjor måtte man for at fylde senior 1-rækken – for Jyllandsserie-, serie 1 og serie 2-hold – op invitere VSK Århus og Hobro, mens Thorager/Rønde var med i senior 2.

I fjor deltog hverken Randers Freja, Dronningborg, Helsted Fremad eller Hornbæk SF i turneringen.

Freja og Helsted Fremad er heller ikke med, hvis der, som det tegner lige nu, bliver en cup 2020,mens DB og Hornbæk S F atter er klar.

”Vi har fyldt op i senior 1,” siger KB-træneren Lasse Mogensen, der p.t. står med ansvaret for at finde hold til turneringen.

I senior 1 er KB kommet i pulje med DB og TRIF, mens den anden pulje består af Hornbæk SF, Vorup FB og Vivild.

Freja og Heltsted?

”Jeg har ikkespurgt dem,” erkender Lasse Mogensen.

”For jeg forventede at få et nej. De har tidligere give tudtryk for, at de hellere vil noget andet, og det er da i orden, ” siger Lasse Mogensen, der som omtalt andetsteds skal spille i Jyllandsserien efter coronakrisen.

Og dermed efterlader de andre lokale hold i serie 1 – dog med Freja i Jyllandsserien, mens Helsted Fremad. DB, Vorup og Vivild og måske TRIF, der løber ind i hinanden i Brejnholt Cup, alle er i serie 1. DB var oprindeligt ikke i samme kreds som HSF og Vorup, men puljerne skal revurderes, og så ligner det, at DB kommer i pulje med både HSF, Vorup og Vivild.

Turneringen er programsat til 25. juli til 1. august