Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 13.30 i Retten i Randers en 19-årig mand, der sigtes for forsøg på røveri mod en 52-årig mand i hans lejlighed på Infanterivej i Randers den 2. juni ved 11/12-tiden. Den 19-årige er sigtet for, sammen med en pt. ukendt medgerningsmand, at have tiltvunget sig adgang til lejligheden, skubbet og truet den 56-årige mand, hvorefter de gik rundt i lejligheden, dog uden at tage noget med derfra.

Han er desuden sigtet for røveri mod en 36-årig mand på Falkevej i Randers NØ den 2. juni kl. 21.50, hvor han, sammen med flere ukendte gerningsmænd, slog og sparkede den 36-årige flere gange i hovedet og på kroppen, hvorefter de fratog ham 500 kroner.

Den 19-årige mand er også sigtet for vold mod en 19-årig mand begået den 30. maj kl. ca. 20.15 på Rypevej i Randers NØ, hvor han fastholdt den 19-årige, der af flere medgerningsmænd blev slået i hovedet flere gange.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning ved dagens grundlovsforhør, da der fortsat er medgerningsmænd på fri fod.