Onsdag kl. 15.11 blev en 24-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og for kørsel uden førerret, da hun blev standset af en patrulje på Hadsundvej i Randers NØ.

Hendes bil blev desuden beslaglagt, da det var tredje gang, hun blev sigtet for kørsel uden førerret. Det var i øvrigt også tredje gang i år, hun blev sigtet for at køre bil i narkopåvirket tilstand.

Senere onsdag aften fik den 24-årige kvinde besøg af specialpatruljen på sin adresse i Randers C, da betjentene havde fået oplysninger om, at der muligvis blev opbevaret og solgt narko fra adressen. I forbindelse med ransagning på stedet fandt betjentene noget kokain og hash, og den 24-årig kvinde, samt en 27-årig mand, der også har bopæl på adressen, blev anholdt og sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg.