Radio Alfa Open vender tilbage trods restriktioner 

 

Golf-turneringen Radio ALFA Open, der blev en bragende succes i fjor, spilles trods restriktioner grundet corona-krisen igen i år og atter i de flotte rammer på Randers Golf Klubs bane.

Turneringen er fastsat til lørdag 20. juni.

”Denne gang selvfølgelig med en turnering, der er tilpasset de restriktioner, corona-krisen for nuværende kræver for, at folk kan samles i en turnering,” fortæller golfentusiast Bo Ørris, der står bag turneringen.

Restriktionerne medfører flere ændringer i konceptet.

”Der kan ikke som sidst være gunstart, hvor alle starter på samme tid på de 18 huller. Vi kører derfor med løbende start fra kl. 9 til 15. Der er altså mulighed for at få rigtig mange igennem de spændende 18 huller, der bliver lidt af en oplevelse med flere overraskelser undervejs,” fortæller Bo Ørris.

”Bagefter er det muligt at servicere golfspillerne med mad i Restaurant Funders, hvor folk vil spise på skift. Præmieoverrækkelse bliver virtuelt på nettet, da forsamlingsforbuddet skal overholdes, men alt i alt er det bare dejligt at kunne afholde golfturneringen igen, og vi siger også mange tak til vore sponsorer, der virkelig har bakket op om turneringen,” fortæller Bo Ørris.

Marck Lindved, der er manager i Randers Golf Klub, er da også glad for, at turneringen igen spilles i Randers Golf Klub.

”Vi glæder os naturligvis over at kunne afholde en event af denne størrelsesorden, endda uden at kompromittere de gældende retningslinjer. Samtidig er det spændende at blive udfordret på det, vi “plejer” at gøre og på den måde nytænke og udvikle gamle vaner.

Vi er taknemmelige for, at vi som idrætsgren kan afvikle vore arrangementer og ser frem til en fantastisk dag med Radio Alfa Open,” siger Lindved.