Randers FC har forlænget kontrakten med Frederik Lauenborg, så aftalen nu løber til sommeren 2022.

23-årige Frederik Lauenborg er en talentfuld spiller af egen avl, som har spillet 65 Superligakampe for Randers FC, siden han blev rykket op i Superligatruppen fra U19.

– Det er super dejligt. Det giver ro i maven, og så kan vi arbejde videre på de ting, som vi har gang i i øjeblikket. Jeg er virkelig glad for at forlænge kontrakten med Randers FC, fortæller Frederik Lauenborg.

Midtbanekreatøren, som tidligere har været plaget af skader, har i denne sæson spillet 27 Superligakampe for Randers FC, hvoraf han er startet inde i 17 af kampene. Derudover har Lauenborg noteret sig for tre assists i sæsonen.

– Mit mål er at blive fast mand og holde mig skadesfri, som jeg har formået det sidste års tid. Det skal jeg fortsætte med, og så skal jeg være lidt mere afgørende i kampene. Så det skal vi have arbejdet på, og nu skal vi bare vinde gruppen, siger Frederik Lauenborg målrettet.

Sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen glæder sig over forlængelsen med Lauenborg, som han ser et stort potentiale i.

– Frederik er en rigtig dygtig spiller, som er utrolig god på bolden og aggressiv i presset. Han har gjort det rigtig godt, og han begynder også at tage mere og mere ansvar. Han har været lidt uheldig med nogle skader, og skadeshistorikken er også en af grundene til, at kontraktforlængelsen ikke bliver længere i denne ombæring. Men jeg ser gerne, at Lauenborg er en spiller, som vi kan have i klubben i rigtig mange år. Han er en rigtig Randers FC-spiller og også en af vores egenudviklede spillere. Det er fedt, når vores egenudviklede spillere lykkes, og vi kan gentegne kontrakten med dem, udtaler sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.