Harbour Challenge Randers aflyst

 

Det er med stor ærgrelse, at det syv km lange OCR-løb, som skulle have været afviklet lørdag 29. august, må aflyses.

De 1.500 deltagere, sponsorerne og Randers by havde set frem til Danmarks vådeste OCR-løb, men situationen med Covid-19 er alvorlig, og risikoen for at smitte hinanden med corona-virus er i allerhøjeste grad til stede ved denne løbstype.

Hos Harbour Challenge Randers (HCR) og RgF ser man med stor alvor på udviklingen af Covid-19 smitten, og man har fulgt med i de retningslinjer og anbefalinger, som regeringen er kommet med.

”Vi havde dog til det sidste håbet på, at der var en chance for, at løbet kunne afvikles, men som situationen skrider frem, ser vi ikke nogen anden mulighed end at aflyse HCR 2020,” den løbsansvarlige Tommy Bach, der kigger fremad.

”Heldigvis kan vi allerede nu afsløre datoen for HCR 2021, nemlig lørdag 28. august. Vi håber, rigtig mange benytter tilbuddet om at overføre deltagerbilletten til næste år,” siger Bach.

”Nu glæder vi os endnu mere til at byde velkommen i 2021, og vi vil næste år gøre vort yderste for at levere det bedste løb til dato.”

Harbour Challenge er et syv km forhindringsløb, hvor man undervejs skal passere mere end 35 forhindringer i og omkring vandet i det rå miljø ved Randers Havn. Deltagerne testes i forskellige funktionelle øvelser som fx armgang, balance, svømning og mange andre udfordrende øvelser.

RgF står bag løbet.