Gitte Andersen vender tilbage til Randers HK i en helt ny rolle som kommunikationschef

 

Økonomien er stabiliseret, truppen til den kommende sæson er på plads, og nu er Randers HK klar til at opruste organisationen for at sætte mere fokus og struktur på det kommercielle arbejde. Målet er at skabe større interesse for Randers HK og større værdi for sponsorer, fans og øvrige interessenter.

”Det har været et udfordrende sidste halve år i Randers HK med både vores overlevelseskamp og COVID-19 krise. Vi har heldigvis mødt stor opbakning fra omverdenen, og vi er nu klar til at tage næste skridt i at skabe et stærkt Randers HK brand. Det har derfor været vigtigt for os at finde en kommunikationschef, der sammen med bestyrelsen og resten af Randers HK vil arbejde hårdt og intenst på at genskabe Randers HK som et moderne brand,” udtaler bestyrelsesformand Henrik Schaar.

Det bliver et velkendt ansigt, der kommer til at stå i spidsen for at løfte kommunikationen i Randers HK. Gitte Andersen vender tilbage klubben to år efter, hun spillede sin sidste kamp i Randers HK-trøjen. Gitte har sideløbende med sin håndboldkarriere læst en kandidatuddannelse i medievidenskab og kommer fra en stilling som marketingansvarlig.

”Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage til Randers HK, hvor jeg nu skal udfylde en helt ny rolle. Jeg ser frem til at bruge mine faglige kompetencer til at skubbe klubben i den rigtige retning igen,” siger Gitte Andersen og fortsætter:

”Jeg ser det samtidig som en styrke, at jeg har et indgående kendskab til sporten, klubben, fans og sponsorer, og jeg glæder mig til at kombinere min helt store interesse med mit arbejdsliv.”

 

Stor gensynsglæde
I Randers HK er gensynsglæden også stor, og håbet er, at Gittes velkendte vindermentalitet og faglige kompetencer vil løfte hele det kommercielle arbejde i Randers HK.

”Som Randers HK formand er jeg stolt over, at vi har fået ansat Gitte Andersen som kommunikationschef. Gitte er indbegrebet af Randers HK. Gitte kender klubben, byen og gamet i håndboldverdenen. Da hun var spiller i Randers HK, var Gitte ambitiøs og havde en udpræget vinderkultur. Med sin professionelle og ambitiøse tilgang til sporten var hun en usædvanlig vigtig faktor for Randers HK både på og uden for banen. Når vi tager både Gittes håndbolderfaring, uddannelse og vindermentalitet i betragtning, er jeg meget overbevist om, at hun vil være et stort bidrag til at udvikle og drive vores marketing- og kommunikationsstrategi og bringe Randers HK videre. Det må siges at være en win-win situation for både Randers HK og Gitte, og vi ønsker hende alle sammen velkommen hjem,” lyder det fra Henrik Schaar.

Gitte tiltræder i stillingen 3. august 2020.