Der er sat underskrifter på en ny aftale mellem Björn Kopplin og Randers FC

Björn Kopplin har sat sin underskrift på en kontraktforlængelse med Randers FC, så parterne nu forlænger samarbejdet til sommeren 2024. Den oprindelige aftale stod til at udløbe den 30. juni 2021.
”Det føles rigtig godt at have forlænget med Randers FC. Jeg er lykkelig over at være i klubben og byen. Min hustru og jeg har faktisk lige købt hus i Randers, som vi skal til at renovere, så vi er rigtig glade for at være her,” fortæller Björn Kopplin.
Den 31-årige tyske allrounder står noteret for 44 Superligakampe, 5 mål og 2 assists for Randers FC siden ankomsten fra Brøndby i vinteren 2019. Kopplin er en rigtig holdspiller og har i sin tid hos Randers FC spillet flere forskellige positioner både i forsvaret og på midtbanen.
”Jeg spiller den position, hvor træneren har brug for, at jeg skal spille. Jeg vil gerne spille så mange kampe som muligt og hjælpe holdet,” siger Kopplin og fortsætter:
”Jeg har store ambitioner her i Randers FC. Vi har været tæt på at komme med i top-6 et par gange nu, så det vil jeg gerne opnå sammen med holdet. På den korte bane skal vi vinde Europa Playoff-finalen, men der er stadig et stykke vej. I øjeblikket har vi fokus på returopgøret mod OB på søndag.”

Sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen er meget tilfreds med at have forlænget med den erfarne tysker, som han kalder for et kæmpe forbillede.
”Björn er en typisk Randers FC-spiller, der er garant for hårdt arbejde og høj kvalitet. Han er en fleksibel spiller, som kan dække flere positioner både i forsvaret og på midtbanen. Og så er han en fantastisk fyr, som er god for holdet både på og uden for banen – og et kæmpe forbillede for de unge spillere med sin professionelle tilgang.”
Denne er den seneste i en række af kontraktforlængelser, som Randers FC har lavet med Erik Marxen, Emil Riis, Frederik Lauenborg og Simon Graves.

Fakta:
Björn Kopplin
Født: 7. januar 1989
Højde: 183 cm
Fra: Berlin
Superligakampe for Randers FC: 44 kampe, 5 mål, 2 assists.
Tidligere klubber: FC Bayern München, VfL Bochum, Union Berlin, Preußen Münster, Hobro IK, Brøndby IF.
Landskampe: 36 ungdomslandskampe for Tyskland med 5 mål til følge.
Björn Kopplin er sponsoreret af Quickpoint.