Venstres udenrigsordfører og tidligere borgmester i Randers, Michael Aastrup Jensen, har pr. 1. august ansat Anders Burlund som ny politisk konsulent på Christiansborg

 

Anders Burlund er i Randers kendt for at være en stærk liberal profil og er tidligere spidskandidat for Liberal Alliance ved kommunalvalget i 2017.

Med ansættelsen af Anders Burlund opruster Venstres lokale folketingsmedlem, Michael Aastrup Jensen, sin medarbejderstab med en lokalforankret medarbejder der, som ham, kender og arbejder for Randers. Det er omstrukturering af Venstres medarbejderstab på Christiansborg, der har givet Michael Aastrup Jensen mulighed for en fast personlig politisk medarbejder. Anders Burlund glæder sig til at starte:

”Det er kort sagt et drømmejob for mig, og jeg glæder mig til at starte. Det er ingen hemmelighed, at jeg ser Michael som en stærk stemme for Randers og Østjylland, og her supplerer vi hinanden rigtig godt. Samtidig har jeg en god portion erfaring fra Nordisk Råd og glæder mig ligeledes til at bistå Michael på hans ordførerskab, det udenrigspolitiske område,” siger Anders Burlund.

Venstres lokale folketingsmedlem, Michael Aastrup Jensen, glæder sig over ansættelsen og ser frem til at komme i gang med det nye folketingsår. Han forklarer, at det er omstrukturering i Venstre, der har åbnet muligheden for ansættelsen, og han uddyber:

”Jeg er rigtig glad for at have fået min egen personlige politiske medarbejder tilknyttet, og jeg ser frem til at komme i arbejdstøjet igen. Med ansættelsen af Anders som ny politisk konsulent har jeg samtidigt fået en medarbejder der, som jeg selv, er forankret i Randers og Østjylland, hvilket jeg ser som en stor styrke,” siger Michael Aastrup Jensen

Anders Burlund er 27 år gammel, bosiddende i Randers med sin kæreste og kommer fra en stilling som adjunkt på Campus Vejle, hvor han har undervist i International Økonomi. Ved kommunalvalget i 2017 var han spidskandidat for Liberal Alliance og fik sidste år et flot personligt resultat som kandidat for Liberal Alliance ved Europaparlamentsvalget og er nuværende formand for Vandmiljø Randers. Derudover har han siddet i Nordisk Råd, som medlem af Ungdommens Nordiske Råd, været næstformand for Liberal Alliances Ungdom i Danmark og været med i flere internationale fora for demokratiudvikling i Mellemøsten og Norden.