Romalt IF, havde åben træning mandag 10. august for alle piger fra årgang 2006 – 2012 i Randers og omegn. For træningen stod blandt andet sillere fra det lokale kvindelige 1. divisionshold. Og det blev en succes hvor både kvinderne og pigerne hyggede sig. Det var anden gang i denne sæson, der var åben træning. Din Avis var forbi med videofotograf Thomas Michelsen

Åben træning for fodboldglade piger i Romalt iF

Romalt IF, havde åben træning mandag 10. august for alle piger fra årgang 2006 – 2012 i Randers og omegn. For træningen stod blandt andet sillere fra det lokale kvindelige 1. divisionshold. Og det blev en succes hvor både kvinderne og pigerne hyggede sig. Det var anden gang i denne sæson, der var åben træning. Din Avis var forbi med videofotograf Thomas Michelsen

Gepostet von Din Avis Randers am Dienstag, 11. August 2020