Freja har opstart for de yngste grupper på lørdag

 

Sommerferien er slut, og det betyder også, at landets fodboldspillere snart skal på græs igen.

Hos Randers Freja er der træningsopstart for de yngste aldersgrupper på lørdag 15. august, hvor drenge og piger i alderen 3-10 år kan træne med og prøve, hvordan det er at gå til fodbold.

Til opstartsarrangementet vil der blandt andet være forskellige konkurrencer og specielle baner, hvor de yngste spillere kan boltre sig.

 

Med Roni i spidsen

Træningen foregår på kunstgræsbanerne ved siden af stadion, og træningen varetages af en dygtig trænerstab med Jack Roni i spidsen.

Jack Roni har mange års trænererfaring med talentfulde spillere og er nu klar til at modtage de alleryngste piger og drenge.

”Det er vigtigt, at børnene har det sjovt, og derfor vil der være masser af boldspil og lege,” fortæller Jack Roni.

Freja har spillere i alle aldersgrupper og vil i efteråret have fokus på de alleryngste grupper. Træningen foregår to gange om ugen lørdage  09.30- 10.30 og onsdage 17.00-18-30, men det er ikke et krav, at børnene deltager i begge træningspas.

”Ved at placere træningen lørdag formiddag, vil børnefamilierne stadig kunne få noget ud af lørdagen, og børnene kommer til træning på et tidspunkt, hvor de er friske og veludhvilede,” udtaler Jack Roni.

På sigt vil børnene komme med til kampe og stævner i 3-mands bold, hvor der blandt andet spilles på små baner.

Træning og kamp foregår fuldstændigt på børnenes præmisser, og der skal være plads til masser af sjov og leg.

”Det er en glimrende mulighed for at få masser af dejlig frisk luft og møde nye kammerater! Vi glæder os til på,” slutter Jack Roni.

Hvis børnene og deres forældre ikke har mulighed for at deltage på lørdag den 15. august, er de mere end velkomne til at komme til de næste træninger.

 

FAKTA

Træningsstart i Freja lørdag 15. august

09.30-10. 30  Drenge og piger 3-10 år

Lørdage fra 09.30 – 10.30 samt onsdage fra kl. 17:00 – 18:30.