Torsdag ved 15.30-tiden var en 15-årig dreng sammen med nogle venner nede ved åen ved Fugletårnet på Gudenåvej i Randers . To af hans kammerater var gået ned i åen for at bade, og den 15-årige råbte til dem, at de skulle prøve at svømme længere ud for at mærke strømmen. Det fik en mand, der stod i nærheden, til at tage kontakt til den 15-årige. Manden sagde til ham, at det var dumt sagt, og at han satte andre menneskers liv i fare, hvilket den 15-årige erkendte og undskyldte.

Da de unge kort efter ville cykle fra stedet, tog manden igen kontakt til den 15-årige, der har forklaret politiet, at manden sad på hans cykel, så han ikke kunne køre derfra, hvorefter han tog hårdt fat i drengens arm og sparkede benene væk under ham, så han faldt til jorden. Manden fastholdt den 15-årige, der dog fik held til at ringe efter sin far, der kom til stedet og fik manden til at slippe sønnen. Kort efter ankom politiet, og den 58-årige mand blev anholdt og sigtet for vold, skriver politiet i døgnrapporten.