Randers Politiorkester må for første gang nogensinde aflyse julekoncert

Covid-19 har siden udbruddet bremset mange kulturelle aktiviteter. Desværre kommer det også til at gøre sig gældende for Randers Politiorkesters traditionelle julevelgørenhedskoncert. Koncerten skulle have være afholdt på Værket søndag 6. december.

“Under de nuværende omstændigheder og efter de gældende retningslinjer, kan vi ganske simpelt ikke planlægge og afholde så stor en koncert”, udtaler formand Niels Karmark.

“Det er første gang i orkestrets 81-årige historie, at vi har måttet aflyse en julevelgørenhedskoncert. Selv ikke da stormen Bodil rasede i 2013 aflyste vi – vi flyttede blot koncerten til en senere dato. Det kan vi desværre ikke gøre i dette tilfælde, da ingen jo kan forudsige, hvordan situationen er i december”, fortsætter Niels Karmark.

I stedet må de trofaste gæster vente til søndag 12. december 2021 med at komme til koncert.

“Men allerede nu er vi i gang med planlægningen, så vi kan levere et brag af en koncert”, siger Niels Karmark.

“Og vi kan faktisk allerede nu løfte sløret for hvem solisten bliver. Det er skuespiller, sanger og entertainer Michael Carøe, hvilket vi glæder os utroligt meget til”.

Michael Carøe er en alsidig kunstner, der boltrer sig i alle musikkens genrer. Som han selv siger, så er han egentlig kun begrænset af mottoet: It don´t mean a thing, if it ain´t got that swing.

Så mon ikke publikum kan se frem til god, velkendt swingmusik, som det er svært at sidde stille til.

Koncerten ledes som sædvanligt af Christian Wallmann-Høeg, der med sin professionelle og mange-årige erfaring er med til at sætte et festligt præg på koncerten.