I dag var en delegation fra Kristrup hos borgmester Torben Hansen og aflevere knap 1.000 underskrifter i protest mod trafikplanerne gennem Kristrup/Romalt. Thomas Michelsen var forbi med kameraet og fik en snak med Michael Mose fra Kristrup.

De mange underskrifter skal ses i lyset af, at der også på den anden side af fjorden er protester mod linjeføringen. Over 2.500 personer er således med i Facebook gruppen “bevar Bækkestien”. Initiativtagerne til denne gruppe er ikke videre imponeret over høringsrunden, hvilket du kunne læse om på dinavis.dk i sidste uge.

Man kan umiddelbart ikke lægge de to tal sammen, da nogle måske både har underskrevet Kristrup/Romalt delen og samtidigt er medlem af “Bevar Bækkestien”, men et gæt er over 3.000 protester.

Din Avis forudser, at der evt. kan komme en borgerliste til næste valg til byrådet i efteråret 2021, for de 3 bydele Romalt, Kristrup og Dronningborg lader næppe emnet ligge, når de ikke føler sig hørt.

 

1.000 underskrifter til borgmesteren

1.000 underskrifter var det næsten blevet til fra Kristrup til borgmesteren, da en delegation fra bydelen var på mission på Laksetorvet

Gepostet von Din Avis Randers am Dienstag, 25. August 2020