SIF Assentoft Tennisklub er gået fra 10 til 125 medlemmer på fem år. Den store tilslutning bunder i lokalt frivilligt engagement, kærlighed til tennissporten og glæden ved at se et projekt vokse

 

Anders Moeslund er formand for SIF Assentoft Tennis og en af grundstenene i succeshistorien om klubbens fornemme udvikling. Drivkraften for Anders Moeslund er grundlæggende hans kærlighed til tennissporten. Han har spillet tennis det mest af sit livet og kun en skade holdte ham ude af spillet i nogle år. Derfor glæder det ham også ekstremt meget, at kunne give noget tilbage til den sport, som har givet ham så mange glæder i løbet af livet.

”For mig handler det i bund og grund om at gøre andre mennesker glade. At se glæden i folks ansigter når de møder op i klubben, og man kan høre og se, at det er er sted de har lyst til at bruge deres fritid” siger formanden.

 

De frivillige tager ejerskab
Anders Moeslund siger desuden, at den succes som klubben har oplevet de seneste år, i form af tilslutning, i høj grad skyldes det store engagement fra lokale frivillige. De frivillige i klubben er med til at skabe den gode og sunde foreningskultur hvor højt til loftet, en uformel omgangstone og åbenhed er afgørende faktorer.

”Jeg tror på, at man skal omgive sig med nogle mennesker, som har nogle andre spidskompetencer end en selv, så man kan udnytte potentialet i en forening og indfri nogle målsætninger. Derudover er kommunikation og motivation essentielt i processen for at nå disse mål, da de frivillige skal være med på ideerne, tage ejerskab i udviklingen og kunne se lyset i fællesskabet” siger Anders Moeslund.

 

Nye tiltag i fremtiden
Den store fremgang tegner godt for fremtiden i SIF Assentoft Tennisklub og nye projekter er allerede sat i søen. En padeltennisbane er nemlig på trapperne. Anders Moeslund er bevidst om at fremgangen er positiv men samtidig forpligter. ”Vi er utrolige stolte af udviklingen i klubben men ved også at succes forpligter. Med padeltennisbanen åbner vi for nye muligheder for vores medlemmer, og håber at endnu flere vi slutte sig til” slutter Anders Moeslund.

Klubben har gennem foråret ikke kunne mærke det store til coronakrisen, når de kiggede på medlemstallet. Krisen lukkede dog ned for sociale arrangementer, hvilket ærgrer formanden i klubben, da han tror på at sammenholdet mellem medlemmer bidrager til en stærk forening.


Din Avis sætter i samarbejde med Randers Kommune og initiativet ’Bevæg dig for Livet Randers’ fokus på bevægelse og foreningsudvikling. Det sker med en artikelserie over fire uger. I serien følger vi forskellige foreninger for at give inspiration til udvikling af det lokale foreningsliv. Anledningen er offentliggørelsen af ’Bevæg dig for Livet-puljen’, som lokale foreninger kan ansøge til inkluderende og innovative initiativer. Interesserede foreninger kan læse mere om puljen på www.bevægdigranders.dk