Torsdag aften kl. 23.23 kontaktede Specialpatruljen vagtcentralen, da de netop havde forsøgt at standse en scooterlignende motorcykel på Storegade i Randers. Motorcyklen var dog kørt hurtigt fra dem ind over et stisystem. Beskrivelsen af motorcykel og fører blev derfor sendt rundt, og en anden patrulje fandt den kort efter i Assentoft. Betjentene satte efter og gav signal til føreren om, at han skulle standse, men motorcyklen fortsatte væk fra patruljevognen, der eftersatte i 15 km indtil motorcyklen væltede, angiveligt på grund af noget løst grus.

Føreren viste sig at være en 31-årig mand. Han havde et større kontantbeløb på sig samt en mængde narko. Ved senere ransagning af den 31-årige lejlighed fandt betjentene desuden flere kontanter og effekter med interesse for politiet.

Den 31-årige blev anholdt og er foreløbigt sigtet for narkokørsel og besiddelse af narko.