Tradition med byloppemarked har bidt sig fast i Ålum – Landsbyen ved skoven – og søndag 6. september fra klokken 10-15 slår Ålum dørene op til dette års byloppemarked

 

En rigtig god søndag kunne indeholde et besøg i Ålum, hvor man kan kombinere en tur i den skønne natur omkring byen med at besøge de forskellige stande, som er markeret med flag, og som bugner af alle mulige slags lopper, kaffe og kage. Som noget nyt i år kan man endda købe kage med hjem til kaffen. Den del står Kabyssen i Dalen for.

Se og byd på de mange spændende ting, der er fundet frem fra gemmerne, nyt og brugt til både børn og voksne. Noget gratis og resten til en god pris.

Intentionen fra 2017 om at byloppemarkedet skulle blive en fast tradition, ser ud til at holde stik. Igen i år er der tilmeldt mange stande, og derfor er håbet, at der er rigtig mange, der har lyst til at lægge vejen forbi Ålum.