Jazzens Venner i Randers er igen klar til koncerter. På Underværkets scene torsdag 10. september står det internationalt kendte hollandske Storyville Jassband

 

Underværket har fornyelig afprøvet publikumsopstillingen med de gældende restriktioner, og det fungerer perfekt, så alle følte sig og var trygge ved igen at gå til koncert. Til den nye sæson har Jazzens Venner etableret billetforsalg, så man før koncerterne har et bedre overblik over publikumsantallet. Samtidig kan publikum uden købte eller bestilte billetter ikke nødvendigvis føle sig sikre på, at der er plads.

Storyville Jassband er et af Europas bedste og mest rutinerede band udi traditionel jazz og New Orleans Revival, nemlig Storyville Jassband fra Holland. Deres optræder er ensbetydende med genhør med mange kendte og elskede klassikere og så højt humør. Forbillederne fra New Orleans Revival-tiden er f.eks. Kenny Ball, Chris Barber og Mr. Acker Bilk, så melodierne er ikke alene dejlige genhør, men også sange, der har hærget poplister ikke mindst i 60’erne. Derfor appellerer Storyville Jassband så bredt, som tilfældet er det.

Storyville Jassband har rødder tilbage til 1959 og har altså i høj grad været med til at præge revivalperioden. Ved bandets 50 års jubilæum var Chris Barber med som gæsteoptrædende, og hollænderne har gennem årene udsendt 11 albums med deres mest populære sange.

Det hollandske orkester giver i denne omgang fire koncerter i Jylland, og besøget i Randers står først på listen.