I forbindelse med den årlige Affaldsindsamling deler Bilka gratis affaldssække ud, og for hvert kilo affald, der indsamles, donerer Bilka 1 krone til Danmarks Naturfredningsforening

156.000 kilo. Så meget affald i naturen blev indsamlet til sidste års Affaldsindsamling. Og affald hører jo ikke til i naturen.

Derfor kan alle nu – sammen med Bilka – være med til at passe på den danske natur i lokalområdet og samtidig støtte et godt formål. Frem til 20. september deler Bilka Randers nemlig gratis affaldssække ud og stiller affaldscontainere op på p-pladserne. Bilka opfordrer alle til at være med til at holde Danmark ren for skrald.

For hvert kilo affald, danskerne samler ind i forbindelse med Affaldsindsamlingen, donerer Bilka 1 krone til Danmarks Naturfredningsforening.

Projektet er et samarbejde mellem Bilka og Danmarks Naturfredningsforening, der står bag den årlige Affaldsindsamling. I år er det femte gang, at Bilka støtter op om projektet.

”Vi skal passe på den danske natur, og det er et fælles ansvar. Det gælder dig og mig og alle andre danskere. Det er dejligt at se, at det er blevet en fast tradition for mange danskere at samles og samle affald, og vi ser hvert år en stigende tilslutning til Affaldsindsamlingen. Vi er derfor rigtig glade for, at vi kan være med til at støtte op om Affaldsindsamlingen rundt om i hele Danmark,” siger Mark H. Nielsen, direktør i Bilka.

Sidste år donerede Bilka mere end 150.000 kroner, og målet i år er at komme op på et endnu højere beløb.

”Vi håber, at rigtig mange vil være med til at gøre en forskel, og vi opfordrer alle til at tage familien, kollegaerne, skoleklassen eller vennerne med under armen til Bilka, hvor vi står klar med affaldssække til alle, der vil hjælpe,” siger Mark H. Nielsen.