Randers trænger til et godt grin, synes de i Pakhuset, hvor Randers Revyen plejer at husere – derfor er to skuespillere og kapelmesteren Pakula gået sammen med restauratøren om at få Randers til at grine

 

Restauratør Hans Christian Hjorth Møller fra Pakhuset, mener at byen har brug for at komme ud og more sig. Så efter en sommer med Corona nedlukning har han derfor inviteret til et godt grin, fredag 2. oktober.

Det er tre garvede revyskuespillere, der kommer til at stå for underholdningen. Nemlig Pernille Schrøder, Karsten Jansfort og kapelmester Thomas Pakula. Sammen kalder de sig ”3 TIL GRIN”, og de har alle tre været med i Randers Revyen, som igennem flere år har spillet på Pakhuset. Dog ikke i år, hvor Coronaen har lukket landets revyer.

Det var på foranledning af en gruppe seniorer, der havde fået tilskud til kulturelle aktiviteter i efteråret. De havde bestilt 100 billetter til revyen, som jo blev aflyst. De henvendte sig til Hans Christian Hjort Møller, for at høre om ikke han havde en idé til, hvad der så kunne laves i stedet for.

“Jeg tog kontakt til kapelmester Thomas Pakula, som jeg jævnligt snakker med, og han ville tage kontakt til to af skuespillerne og de var med på idéen”, fortæller restauratøren.

Som sagt så gjort – der blev sat op til en forestilling 2. oktober. Da de 100 billetter allerede er væk, er der 100 sat til salg.

“Vi må være 200 personer i lokalet, der er 400 kvadratmeter. På den måde overholder vi de restriktioner, der er fra myndighederne”, siger Hans Christian.

Forfatterne har ikke kunnet bidrage til revyerne i år, så ”3 til Grin” har sammensat et program af de bedste revynumre, som de har lavet igennem tiden.

Der bliver derfor mulighed for at få rørt lattermusklerne, men de tre serverer også nogle musikalske lækkerier og nogle gamle evergreens, som publikum uden tvivl vil hygge sig med og nynne med på.

Der er tale om et helaftensarrangement hvor du får: Velkomstdrink med bobler, fisketallerken med forsk specialiteter, hovedretten er stege med diverse tilbehør og en lækker dessert.

“Og ikke mindst en festlig aften med nogle af de bedste revynumre”, lover Hans Christian Hjort Møller.

 

Man kan bestille billetter på:  WWW.PAKHUSET.NET og der er sat 100 stk til salg.

 

I Pakhuset følger de selvfølgelig alle de nødvendige COVID-19 retningslinjer og forholdsregler som bl.a. betyder færre gæster og større afstand mellem selskaberne. Skulle arrangementet blive aflyst pga. COVID-19, får man selvfølgelig refunderet det fulde beløb.