En bekymret kvinde ringede søndag kl. 15.40 til politiet, da hun havde kørt bag en bilist, der slingrede kraftigt rundt på Viborgvej i Randers. Hun beskrev nøje bilen og kunne også oplyse nummerpladen, og signalementet blev sendt ud til patruljerne i nærheden. Kort efter fik en patrulje øje på bilen, der holdt på en p-plads på Vestergade. Her holdt den midt mellem to båse, og bilisten var kørt så langt frem, at den havde ramt en lygtepæl med fronten.

Bag rattet sad en tydeligt beruset 60-årig mand, der viste sig at være frakendt kørekortet. Han blev anholdt og sigtet for spritkørsel og for at køre uden førerret.

Den 60-årige var voldsomt utilfreds med anholdelsen og på bagsædet af patruljebilen, råbte han gentagne gange diverse skældsord efter betjentene, hvilket gav ham en sigtelse for at fornærme politiet, skriver Østjyllands Politi i døgnrapporten.