Man kan i dag på facebook læse, at formand og medlem af Socialisktisk Folkepartis forhandlergruppe ved årets budgetforhandlinger, Jens Kristian Laursen, udtaler, at partiet inden forhandlingernes start, havde aftalt, at Dansk Folkeparti ingen indflydelse skulle have på symbolpolitikken og med symbolpolitikken, mere Socialistisk folkeparti besparelser på udlændingeområder, DER IGEN ER FREDET OG ENDDA TILFØRES EKSTRA MIDLER, imens må ældre, børn og kommunens svageste spare!

Som formand for Dansk Folkeparti og som medlem af partiets forhandlergruppe undrer det mig, at man som politiker kan have den indstilling, som Socialistisk Folkeparti lægger for dagen, allerede inden forhandlingerne går igang.

For Dansk Folkeparti handler politik om kompromis, om samarbejde, om at kappe en hæl og en tå for at mødes på midten, om et resultat!

Vi lukker aldrig nogen ude på forhånd, og slet ikke uden vi ved, hvad de bringer til bordet!

Samme tilgang kan man ikke sige, de har hos Socialistisk Folkeparti, der åbenbart allerede inden forhandlingerne havde besluttet sig for at holde Dansk Folkeparti ude!

Det er sgu en underlig måde at føre politik på, og i dette tilfælde går det altså udover kommunens ældreområde, der skal spare, og børn hvor vi i vores budget med Venstre, Beboerlisten, Enhedslisten og velfærdslisten kunne præsentere minimumsnormeringer i daginstitutionerne.

Nicolai Carlson Estrup.
Formand Dansk Folkeparti Randers kommune
Suppleant Randers byråd