Østjyllands Politis specialpatrulje var onsdag aften på besøg på flere adresser i Randers-området på jagt efter narkotika.

Det skriver politiet i døgnrapporten.

Kl. 19.25 bankede betjentene på hos en 28-årig mand i Randers NV, da de havde mistanke om, at der blev opbevaret hash på adressen. Ved ransagning i lejligheden fandt politiet en mindre mængde hash, og den 28-årige mand blev sigtet for narkobesiddelse.

Kl. 20.09 kiggede betjentene forbi på en anden adresse i Randes NV, hvor de havde mistanke om, at der blev opbevaret skunk. Betjentene blev mødt af husets to beboere, en 26-årig mand og en 29-årig kvinde, der erkendte at have et væksttelt ude i garagen, hvor der blev dyrket skunk. Den 26-årige mand erkendte, at det var hans planter, og han blev derfor sigtet for salg af narkotika. Ved ransagningen af huset fandt betjentene en mindre mængde skunk, som den 29-årige kvinde erkendte tilhørte hende, og hun blev derfor sigtet for narkobesiddelse.

Kl. 20.13 besøgte specialpatruljen en adresse i Randers NØ, hvor betjentene havde mistanke om, at der blev solgt hash. Betjentene blev mødt af lejlighedens beboer, en 53-årig mand, der dog oplyste, at han intet havde af interesse for politiet. Ved hjælp fra en narkohund fandt betjentene dog alligevel en større mængde hash og skunk, og den 53-årige mand blev sigtet for salg af narkotika.