Til sommer bliver U17-spillerne Filip Bundgaard Kristensen og Mads Enggård en fast del af Randers FC’s 3F Superligatrup.

De har begge skrevet under på 3-årige kontrakter, oplyser klubben.

De to spillere går i øjeblikket i 10. klasse på Randers Realskole, en af Randers FC’s gode samarbejdspartnere. En uddannelse som de færdiggør, inden det fra sommeren 2021 altså hedder fodbold på fuldtid.

Filip Bundgaard Kristensen har allerede fået debut i Superligaen i en alder af blot 16 år og to dage.

– Det er to virkelig store talenter, som vi har sikret os aftaler med. De har præsteret virkelig godt på U17-ligaholdet, er begge udtaget til U17-landsholdet og gør det også godt i træningen med førsteholdet. Man glemmer nogle gange, at de kun er 16 år, når man ser dem med de voksne drenge på træningsbanen, og det siger en del om, hvor dygtige de er. Nu skal de fortsætte med at suge til sig og byde sig til, inden det hedder fodbold på højeste niveau næste år, siger sportslig og kommerciel direktør Søren Pedersen.