Torsdag 1. oktober overtager Anne-Mette Holm Kop & Kande på Østervold

 

Din Avis kunne for nogle uger siden fortælle, at Charlotte Dahl Hansen, som har ejet Kop & Kande på Østervold siden 1998 – dengang Isenkram Centret – havde valgt at sælge butikken. Charlotte Dahl Hansen har solgt butikken til Anne-Mette Holm pr. 1. oktober, og hun får dermed overdraget nøglerne til den travle butik på Østervold 27, som er blandt de bedst drevne Kop & Kande butikker i landet – beviset herpå er diplomet ”Årets Kop & Kande”.

 

Viderefører butikken i samme ånd

At være butiksindehaver er ikke nyt for 48-årige Anne-Mette Holm, da hun i forvejen driver Kop & Kande i Hadsten samt Mette Sko i Hadsten. Kop & Kande butikken har hun haft i 4 år og skobutikken i 15 år.

Da hun hørte, at butikken i Randers var til salg, var hun ikke i tvivl, om at hun gerne ville lægge billet ind på den, og en af grundene var naturligvis butikkens gode ry.

”Der er flere fordele ved at have to butikker,” forklarer Anne-Mette og fortsætter:

”Der er god synergieffekt og mulighed for mere intern sparring. Derudover kan man også bedre forhandle sig til gode tilbud fra leverandørerne – og det vil jo komme kunderne til gode.”

Anne-Mette Holm kommer til at stå i Kop & Kande på Østervold hver dag i resten af 2020, og derefter vil hun dele sin tid mellem sine to Kop & Kande-butikker.

Anne-Mette er klar over, at det kan blive lidt af en udfordring at drive en butik, hvor den tidligere ejer er kendt i byen som indbegrebet af Kop & Kande, men hun glæder sig til at videreføre butikken i samme positive ånd, som Charlotte Dahl Hansen har gjort i så mange år.

”Der bliver naturligvis den samme gode service og kvalitet samt den gode stemning i butikken, som kunderne er vant til. Der bliver kun lavet få ændringer i forhold til produkterne, hvor vi blandt andet udvider sortimentet af tekstil og pynteting,” fortæller Anne-Mette Holm.

 

En god og stabil kæde

Anne-Mette er glad for at være en del af fællesskabet i Kop & Kande-kæden – nu med to butikker.

”Der er en rigtig god intern kommunikation blandt kollegerne, og der er altid mulighed for at få sparring fra de andre Kop & Kande-ejere blandt andet på vores interne facebookside. Den gode kommunikation er med til at give en fantastisk stemning og stor arbejdsglæde blandt de ansatte, hvilket jo resulterer i en altid smilende og god service til kunderne,” siger Anne-Mette.

Anne-Mette bor ikke selv i Randers men kender alligevel byen, da hendes datter har dyrket sport i RgF, og hendes to sønner har gået på Randers Realskole.

Hendes tre børn på i dag 16, 20 og 23 år var lidt usikre på hendes beslutning om at få en butik mere, da de mente, at hun nu vil få en endnu travlere hverdag.

”Men jeg elsker at have travlt!! Det kan jeg slet ikke undvære,” smiler Anne-Mette Holm, som glæder sig til at åbne dørene til sin nye butik.

I Kop & Kande er man lige nu i gang med at gøre butikken klar til den store genåbning torsdag 8. oktober – og det bliver et brag af en åbningsfest med masser af gode tilbud.