Randers FC spillede sig tirsdag videre til tredje runde af landspokalturneringen i fodbold.

2.-divisionsklubben FC Sydvest blev besejret 4-1 i en kamp, hvor Randers FC blandt andet scorede direkte på hjørnespark.

Randers mødte op i Tønder som storfavorit til kampen og satte tryk på hjemmeholdets mål i første halvleg. Det kastede to scoringer af sig.

Marvin Egho bragte superligaholdet i front efter 13 minutter. Østrigeren stod placeret på det rigtige sted, da bolden blev serveret til bageste stolpe, og han fik med lidt besvær bugseret bolden i nettet.

Det blev 2-0, da bolden lidt heldigt havnede hos Mathias Nielsen i feltet. Han pandede den i nettet og fordoblede føringen efter en halv time.

Før pausen reducerede hjemmeholdets Christian Degn på et hovedstød ved bageste stolpe, men tættere kom værterne ikke.

Et hjørnespark fra Jesper Lauridsen sejlede hele vejen i nettet små ti minutter inde i anden halvleg, og nytilkomne Bassala Sambou lukkede med et flot langskudsmål.