Dannevang Auto ApS havde sin opstart maj 2015. Nu er virksomheden blev kåret til Børsens Gazelle 2020

 

“Der var fra start en klar vision for virksomheden som 100 procent er opbygget på en kæmpe passion og kærlighed for biler.

Det at kunne overføre det i praksis og glæde andre mennesker med det, er i sig selv en kæmpe tilfredsstillelse. Er så kanon stolt af disse fantastiske drenge, der er motoren bag team Dannevang Uden jer var dette aldrig sket Ligeledes en stor tak til vores pålidelige samarbejdspartnere og ikke mindst tusinde tak til alle jer dejlige kunder og følgere både nye og gamle, tak for støtten og tilliden”, siger en stolt og glad indehaver Dennis Lundgren.

Visionen for Dannevang var at skabe en professionel autoforretning, hvor der er en god harmoni mellem værksted og bilhandel. En virksomhed der brænder for at gøre en forskel, tænke nyt og udvikle sig.

“Idégrundlaget var på baggrund af min kæmpe passion for biler, som jeg har haft siden jeg var helt lille. Der bare blevet knoklet på, svedt, grædt og grint, fejlet og alt det der. Hele tiden med hovedet, hjertet og benene plantet det rette sted. Sikke en rejse vi har været på og …. den fortsætter da helt sikkert mange år endnu, vi er max klar til at køre fuld smadder. Vi elsker bare det med biler”, pointerer Dennis Lundgren.

Dennis har fulgt sin far i hans lille værksted nærmest siden Dennis lærte at gå, så alt der har med biler, mekanik og motorer at gøre falder ham meget naturligt.

Han blev uddannet mekaniker i 2008 og efterfølgende uddannet Autotekniker i 2013, som er en to-årig videregående uddannelse om fejlfinding og de mange elektroniske komponenter der findes i nutidens biler.

“Jeg har altid drømt om min egen forretning, derfor startede jeg Dannevang Auto ApS. Jeg valgte at starte værkstedet op fra bunden fordi min helt store drøm er at opbygge min egen autoforretning”, fortæller han.