Randers HK ville gerne udsætte kampen, men det ønskede NFH ikke, hvilket belyses nedenfor af Randers HK:

Vi har i dag modtaget svar på tirsdagens test, og resultatet viste heldigvis, at der ikke er yderligere smittet i Randers HK. Derfor optager de spillere, der har været negative gennem hele forløbet, igen træningen i morgen sammen med assistenttræner, Mikkel Thomassen. For at beskytte vores spillere og holde fokus på kampen har vi valgt at lukke træningerne torsdag og fredag.
Efter en lille uge i isolation har holdet nu to dage til at forberede sig til kampen på lørdag mod Nykøbing Falster, der ikke ønskede at flytte kampen yderligere, trods de vanskelige omstændigheder vi står i.

Reglerne foreskriver, at vi med fem positive spillere kan flytte kampen. I vores tilfælde har vi fire spillere og en cheftræner smittet, så NFH er i sin gode ret til at fastholde kampafviklingen. Vi havde dog gerne mødt lidt større forståelse og imødekommenhed.

Nu er der ikke andet for end at smøge ærmerne op og rykke endnu tættere sammen i bussen. Det bliver en hård opgave for de resterende spillere, men vi er et fighterhold, og det skal komme os til gode, når vi lørdag igen skal spille kamp.

Vi snakkede med Gitte Andersen omkring situationen: