Politiet har nye oplysninger om trafikuheldet i går i krydset Grenåvej/Gunnerupmosevej ved Assentoft.

De foreløbige undersøgelser tyder på, at en 51-årig mand kom kørende i en varebil ad Grenåvej i vestlig retning, da han i krydset påkørte en lastbil, ført af en 37-årig mand, der var i færd med at svinge til venstre.

Den 51-årige blev fastklemt i bilen.

Det viste sig, at han umiddelbart var sluppet med flere brud på kroppen, og han blev meldt uden for livsfare. Føreren af lastbilen kom ikke til skade.

I forbindelse med at politiet arbejdet på stedet, blev en betjent opmærksom på en knallert, der kørte rundt inden for politiets afspærring. Betjenten tog kontakt til den 59-årige, mandlige knallertfører, der virkede meget beruset, hvilket også blev bekræftet ved en alkometertest. Manden blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.