Om lidt lukker muligheden for at indstille kandidater til årets prisregn! Sportsfesten 2020

Skal årets sportspræstationer og frivillige indsatser fejres! Vil du og din klub give et ”skulderklap” til frivillige og udøvere? – så læs her!

Randers Kommune har i mere end 15 år været vært ved den årlige Sportsfejring. En aften hvor udøvere, trænere, ledere, klubber og foreninger bliver hyldet for de store indsatser, de har lavet indenfor idrætten. I løbet af aftenen vil der blive uddelt 11 priser, og det er her I kommer ind i billedet.

SportspræstationerAlle de junior- og senioratleter I har, der har vundet DM’er, sat rekorder, udtaget til landshold etc. Har mulighed for at blive indstillet og fejret på scenen. Det samme gælder for holdoprykninger eller mesterskaber.

Idrætspriser. Hvert år tildeles en række priser som hylder klubarbejde, trænerpræstationer, markante ledere og gode initiativer. Alle kan indstilles og alle kan indstille personer/klubber/initiativer til priserne.

OBS at priserne ”Årets leder” og ”Initiativprisen” retter sig mod alle folkeoplysende foreninger, herunder spejdere.

I alt uddeles der priser for over 70.000 kr.

Du kan indstille kandidater ved at gå ind på denne:

http://www.randers.dk/sportsfejring

Hvornår?

I kan indstille kandidater til priserne fra d. 25. okt. til d. 11. nov. 2020.

Selve prisuddelingen sker torsdag aften d. 28. jan. 2021 i Arena Randers

Kan jeg komme med?

Som tak for indstillingerne kvitterer vi med muligheden for billetter til fejringen.

Men på grund af Covid-19 situationen kan vi på nuværende tidspunkt ikke sige noget om, hvor mange pladser vi har. Vi vil dog prioritere således at først kandidater og pårørerende, så frivillige i klubberne og til sidst indstillede, får mulighed fro at deltage i arrangementet.

Vi vil sikre, at alle bliver orienteret om dette forløb, så godt som muligt.

Hvordan indstiller jeg? Vi har brug for at I fortæller os om alle de gode præstationer, idérige initiativer og passionerede ildsjæle, som ses rundt omkring i sportsklubberne.

Nedenfor en snak med Johannes Madsen eliteidrætskonsulent.