Onsdag 9. december kl. 20 inviterer Talentlinjen på Randers Teaters Talentskole til en visning på teatret.  Holdets 10 unge skuespillertalenter præsenterer brudstykker af dramatiske tekster

 

”Det er et stort privilegium at arbejde med så nysgerrige, åbne og modige unge mennesker som her på Talentlinjen. Jeg har undervist på Randers Teaters Talentskole tidligere og er imponeret over de unges niveau og engagement. I år er absolut ingen undtagelse. Denne sæsons Talenthold er fantastiske at arbejde med”, siger instruktør Lars Dammark.

Udover den ugentlige grundtræning har Talentlinjen en weekend workshop om måneden, hvor de undervises af skuespillere og instruktører fra hele landet. På denne måde får de unge en stor bredde i deres erfaring med scenekunsten og hvert år er der elever fra holdet der søger ind på de danske professionelle scenekunstskoler.

 

Beundringsværdigt
Talentlinjens Grundlærer Lars Dammark glæder sig til at præsentere holdtes arbejde til den offentlige visning 9. december:

”Vi glæder os til at vise aftenens publikum vores arbejde, der bedst af alt kan beskrives som ´work in progress´. Afsættet for arbejdet på Talentlinjen er at skuespillerens vej til rollen ikke handler om at præstere, men om at stille sig til rådighed for øjeblikket i kontakten med sin medspiller, publikum og sig selv. Vi har på holdet arbejdet med sanser, følelser, stemninger, som indgang til dramatiske tekster”.

Randers Teater tager alle hensyn til publikumshåndtering i en tid med corona. Som alle andre teatre i landet kan der afvikles både aftenforestillinger og Talentundervisning. Teaterdirektør Peter Westphael understreger:

”Vi overholder naturligvis alle regler med afspritning og rengøring på teatret, og vi skal alle bære mundbind, til vi sidder i teatersalen. Men når vi først sidder, med afstand, så er teatres magi nok lige præcis det, vi alle har brug for i en tid med udfordringer. Jeg glæder mig til at opleve Talentlinjes visning. De unges energi og engagement er beundringsværdig”.

Randers Teaters Talentskole for unge, der vil arbejde med skuespil, har to linjer, Grundhold og Talentlinje. Begge hold kan i hver teatersæson melde fuldt hus, for der er mange unge i Randers-området, der gerne vil realisere deres drøm om at arbejde med skuespillertræning.

Alle er velkomne til at overvære visningen. Der er gratis entré og man skal ikke have billet, da der afvikles i et corona venligt format, hvor der er plads til alle, der har lyst til at kigge med.