Kulturhuset i Randers skal meget snart igennem en renovering. For at sikre, at Kulturhuset fremover bliver borgernes yndlingssted i byen, inviterer Kulturhusets tre institutioner nu til et borgermøde for både børn og voksne, mandag den 7. december klokken 16:30-18.00.

Dagens møde vil handle om en nysgerrig snak med borgerne om, hvad de ønsker sig af et kulturhus i fremtiden. Der vil være et spor for børnene, hvor vi leger kulturhusets fremtid ind. For de voksne vil der være en nysgerrig tur rundt i huset. For deltagerne vil der være lidt at spise og drikke.

Kulturhuset i Randers er noget helt specielt. Som den første kommune i landet, byggede Randers et hus, der rummer både et bibliotek, et kulturhistorisk museum og et kunstmuseum. Sådan har det været siden 1969, hvor Kulturhuset blev indviet.

Op mod 600.000 mennesker bruger i løbet af årets Kulturhuset. Det betyder, at Kulturhuset uden sammenligning er det mest besøgte kulturtilbud i Randers.

man kan stadig nå at komme med til mødet.

Henrik Gadegaard er udviklingskonsulent på projektet, han fik en snak med Bo Ørris om arbejdet: