Trafikflowet i Randers skal forbedres. Et af de meget vigtige projekter, som bliver en hjørnesten i sikringen af et bedre flow i trafikken i den nordøstlige del af byen – og kommunen – bliver at etablere en forlængelse af Ringboulevarden fra rundkørslen på Hadsundvej mod øst til Udbyhøjvej. Forud for det skal der laves en VVM – Vurdering af Virkninger på Miljøet. Til det formål har vi i Socialdemokratiet, sammen med SF, K og RV, afsat 1,5 mio. i budget 2021.

Forlængelsen af Ringboulevarden er medtaget i den gældende kommuneplan og er også en del af det forslag til ny infrastrukturplan, som lige nu er i høring frem til januar 2021. Projektet omfatter, udover en forlængelse af Ringboulevarden, en ombygning af rundkørslen Hadsundvej/Ringboulevarden samt et nyt signalreguleret T-kryds som tilslutning af boulevarden til Udbyhøjvej. Midt på strækningen kan der skabes forbindelse mod nord til eventuelle fremtidige byvækstområder syd for Lem.

I Socialdemokratiet ser vi rigtig meget frem til, med VVM’en, at få taget hul på et af fremtidens store infrastrukturprojekter. På længere sigt skal Ringboulevarden skabe forbindelse til en kommende østforbindelse over Randers Fjord.

Dermed bringer vi Randers Kommunes infrastruktur det første skridt på vejen op i en helt ny liga – med bedre trafikflow til glæde for fremtidens Randers-borgere.

 

 

Næstformand Iben Sønderup, Karen Lagoni og Anker Boje

alle socialdemokratiske medlemmer af Miljø- og Teknikudvalget, Randers Byråd