Det er overskriften i den kommende fællesspisning i nordbyen der foregår online – nærmere bestemt på messenger

På mandag 18. januar kl. 17 holder Bysekretariatet atter online fællesspisning. Tilmeldte kan hente maden i beboerhuset på Nørrebrogade 120 og bagefter er de inviteret til at deltage via en messenger-gruppe og være klar kl. 17. Efter spisning er der leg, for der skal også grines, lover Mia Breinhild Nielsen, der er boligsocial medarbejder.

“Vi gør det her for at række ud til de der er ensomme og de der sidder alene. Og så vil vi gerne vise at vi stadig er her og på den måde bibeholde kontakten til beboerne. Vi afholder det også for at fastholde fællesskabet blandt beboerne i en tid, hvor vi ellers holder os meget hver for sig og det her er en god mulighed for at isolerede familier og enlige får nogle ”at spise sammen med”, siger hun.

Deltagelse i en fællesspisning giver ofte også anledning til en efterfølgende dialog med beboerne omkring vores øvrige tilbud i Bysekretariatet. Således bliver fællesspisningen ofte en platform for brobygning til andre tilbud såvel internt hos os selv, som hos kommunale samarbejdspartnere.

Hele seancen tager omkring halvanden time og vil starte med en præsentation af de deltagende. Arrangementet er en gentagelse af forårets fællesspisning.

“Der var omkring 18 deltagere i foråret. Det er måske ikke mange i forhold til når dt er muligt at møde fysik op, hvor vi typisk ser mange flere. Men vi ser et behov i det daglige og vil gerne række ud til dem vi ikke har kontakt til i det daglige”, siger hun.

Selvom det er online er der begrænset med plads, for det skal stadig være muligt at nå rundt til alle på skærmene.

“Og så vil vi gerne høre fra deltagerne hvordan det går og hvordan de klarere hverdagen, som jo er anderledes lige nu. Og så slutter vi af med en leg for både børn og voksne. det bliver sjovt”, siger Mia Breinhild Nielsen.

Maden leveres af Mad&Mad på Flyvervej, men skal afhentes på Nørrebrogade 120.
Menuen står på pasta i flødesauce med kylling, salat og brød og det koster 30 kr pr. voksen og er gratis for børn under 14 år (sammen med voksne).

Tilmelding hos Mia på 4214 8607 senest fredag 15. januar kl. 9. Betaling over Mobilepay 336476.

Der er igen åbent for take-away hos Mad&Mad på Flyvervej.