Hvor er du i din sport? – rangliste, store stævner, store kampe mm.

Jeg er rangciret som en af de bedste quarterback i Europa, baseret på landskampe og andre internationale kampe og turneringer. I 2019/2020 tog jeg til England for at spille på et af de bedste amerikansk fodbold acedemys i Europa. Vi gik ubesejret igennem sæsonen og slog nogle af de bedste hold vi kunne spille imod, flere kampe mod engelske universiteter og andre acedemys, som fx. France pole, som er set som det bedste franske hold.

Lige nu spiller jeg her i Danmark i den bedste danske liga, og håber på at kunne komme ud i verden og spille lidt fodbold igen.

 

Hvad gjorde det for dig at gå på Nørrevangsskolens Eliteidrætsafdeling?

Det har gjort en stor forskel på, hvordan jeg ser på kulturen, når det kommer til elitesport og tilgangen til det. Jeg har fået nogle værktøjer med videre, som jeg kan bruge, alt fra konditionstræning, ernæring, søvn osv., som jeg kan bruge herefter jeg er skulle videre fra Nørrevangs Eliteidrætsskole og ud for at stå  på egne ben. Måden at træne på i samarbejde med skolegang har givet mig en stor viden om både træning og måden at strukturere mine dage, så jeg kan sætte mål og nå dem, både i min sport, men også i min uddannelse.

Hvordan var det at gå på Nørrevangsskolens eliteidrætsafdeling

Kulturen i klassen er noget jeg ikke glemme, det var fedt at gå i klasse med andre eliteidrætsfolk og det at have morgentræning sammen to gange om uge gav et fantastisk sammenhold. Det var også fedt at det var lærerene, som havde været eliteaktive, der viste hvad de lavede, som både trænede og underviste. Det var et trygt miljø – et fedt elitemiljø, hvor alle gik 100% op i deres sport. Det var samtidig fedt at træne med sine kammerater, som var en af de bedste i sin sport og se, hvad der skulle til i andres sportsgrene. Ens for alle var den struktur der var sat ned over klassen for at lære os om eliteidrætssport. Vi snakkede om Nøglepersoner, værdisæt, indre dialog, mor og far, træningsplanlægning mm alt sammen jeg har brugt i min videre jagt i sporten.

Derudover kan jeg tydeligt huske bootcampene ( en rystesammentur fra årets start, så alle klasser kender inanen godt) , som kom som et chok for én den første gang, da den var hård og koncentreret. Med årene blev den lettere og sjovere, da jeg kom bedre form og kunne derfor bedre følge. Samtidig kendte jeg klasserne bedre og vi hyggede os sammen i både 7-8 og 9I.

 

Hvad laver du lige nu – Uddannelse/arbejde

Lige nu har jeg en stilling som management trainee i Bilka her i Randers, hvor jeg har masser af tid til at passe min egnen sport og være ungdomstræner her i Randers. Det er min uddanelse, som jeg bygger oven på den hhx jeg har. Jeg har sat mig for at jagte et mål om at få en contract i en stor klub i Europa, så jeg træner meget og koncentretet, for der er mange elementer som skal rænes for ikke at blive skadet. Basistræning, som Eliteidrætsskolen trænede med mig anvender jeg stadig for at blive stærk og hurtig.

———————————————-

Eliteidrætsskolen Nørrevang
Der har været Eliteidrætsklasser på Nørrevangsskolen siden 2009, som er en del af Randers´ TeamDanmark-aftalen. Vi taler om talentudvikling og medaljer til Danmark, men hvor dygtige er vi? Hvor blev talenterne af?
Frem til vinterferien vil Din Avis i samarbejde med Eliteidrætsskolen Nørrevang udgive en serie af små artikler om tidligere eliteidrætselever fra Eliteidrætsskolen på Nørrevang i serien Hvor blev talenterne af?
Du vil få et lille indblik i, hvor atleterne der er stoppet med sin sport er blevet af, men også de elever, som fortsat er på vej.
Eliteidrætsskolen er lige nu i gang med at optage elever fra 7. klasse og har i afdelingen en 7., 8., 9. klasse. Eleverne lærer meget af hinandens sportsgrene i deres eliteidrætsmiljø, og har også morgentræning og tematimer sammen. Nørrevangsskolen er fra august blevet en idrætsskole med stor fokus på bevægelse, trivsel og faglighed, hvilket skaber gode vilkår også for eliteidrætseleverne.
Tilbuddet med Eliteidrætsskolen retter sig mod elever, som ønsker at nå langt inden for deres sportsgren samtidig med, de går i skole. Idrætten er lagt ind i skoleskemaet, og klasserne er dannet af ligesindede eliteidrætsudøvere, der stiller med de samme forudsætninger og forventninger. På skolen går der mange sportsgrene.
En række elever har klaret sig rigtigt godt sportsligt og det samme gælder uddannelse/jobmæssigt.