11 af byens pigefodboldklubber inviteres til møde om fælles indsats

 

Der er snakket om det i årtier.

Der er gjort samarbejdsforsøg i årtier, men intet er sket.

Nu gøres et nyt forsøg på at styrke pigefodbolden i Randers, idet 11 klubber iflg. avisens oplysninger p,t. arbejder på højtryk for om muligt at nå til enighed om samarbejde.

”Det bliver fedt at være pigefodboldspiller i Randers….”

Hedder det blandt andet i det materiale fra arbejdsgruppen, der er nedsat i dette nye forsøg.

Iflg. avisens oplysninger er arbejdsgruppen klar til at afvente endelige beslutninger fra klubberne.

Status er lige her og nu, at arbejdsgruppen med repræsentanter fra 11 af byens pigefodboldklubber har lagt sidste hånd på en samarbejdsmodel for årgangene U13-U18.

Gruppens forarbejde er sendt ud til alle pigefodboldklubber i Randers til drøftelse og beslutning om deltagelse. Klubberne skal senest 1. marts 2021 beslutte, om de ønsker at være med i samarbejdet, der skal sparkes i gang  i efterårssæsonen 2021.02.16

 

Et stærkt miljø

”Det skal være fedt at være pigefodboldspiller i Randers!”

Hedder det videre i oplægget

”Vi ønsker at skabe et stærkt fodboldmiljø for pigespillere på alle niveauer, hvor den enkelte spiller trives både socialt og sportsligt. Det skal være sjovt at komme til træning og kamp, og hjørnestenen i samarbejdet er en stærk bredde.  Vi tror på, at gode rammer for træning og kamp kan rekruttere og fastholde pigerne til fodbold, så Randers kan være stærkt repræsenteret i rækker på forskellige sportslige niveauer. Ligeledes håber vi, at et stærkt fodboldmiljø i pigeungdomsrækkerne vil medvirke til, at Randers også på kvindeseniorniveau kan være repræsenteret på et højt niveau,” anføres det i materialet fra arbejdsgruppen til de implicerede klubber.

Det tværgående samarbejde skal fremme flere ting:

Pigernes muligheder for at udvikle sig som spillere

For at rekruttere flere pigefodboldspillere og for på sigt at sikre Randers repræsentation i den bedste række.

Afgørelse tæt på

En mulig afgørelse og eventuel vedtagelse af samarbejdet er tæt på.

Således skal de 11 klubber iflg. avisens oplysninger allerede i næste uge deltage i afgørende og afsluttende møde og senest 1. marts give endelig besked.

Er din klub med?

Eller er den ikke?