Vi kan ikke være fysisk sammen, og derfor bidrager Korby Randers nu til online fællesskaber med fem gange fællessang fra 1.-5. marts

 

Som led i at en række kulturinstitutioner og foreninger sammen med Randers Kommune arrangerer en række online begivenheder for at fremme fællesskabet, vil Korby Randers tilbyde fem gange online fællessang fra 1.-5. marts kl. 16.30. Her kan alle blot gå ind på link og være med.

Normalt er ugen jo fyldt med koncerter. 20 til 30 koncerter med omkring 300 sangere i aktivitet. I samarbejde med Randers Kommune er det blevet muligt at få optaget sangene. Der bliver sange for alle aldre. Lidt folkelig sang mandag. Tirsdag og fredag bliver det sang fra Højkolesangbogen. Onsdag bliver det lidt for børnene og torsdag bliver det lidt fin pop.  Korby Randers opfordrer alle til at synge med på 35 dejlige sange i løbet af ugen. Det bliver fem dirigenter fra korene i Randers, der fører os igennem sangene. Foråret er på vej. Håbet om en normal tilværelse, der ser ud til at åbne sig langsomt for os igen.

“At synge sammen er en helt særlig oplevelse. Vi forventer ikke, at det er muligt at mødes mange i starten af marts, og derfor vil vi gerne tilbyde online fællessang til alle, som har lyst Det bliver sjovt, i fællesskab og en kæmpe opgave som vi gerne påtager os,” fortæller Peter Sabroe, koordinator på fællessang og bestyrelsesmedlem i Korby Randers.

I alt er der 35 sange på programmet.